Over DevRent

DevRent is ontstaan uit het bedrijf Sedna Software, een softwarebedrijf dat kampte met dezelfde problemen die u nu waarschijnlijk ook ondervindt. Teveel opdrachten maar te weinig capabel personeel, laat staan tegen een betaalbaar tarief of salaris.

 

Voor Sedna Software is dit probleem inmiddels permanent opgelost door het inzetten van nearshore software developers. Na diverse aanvragen van partners die ook extra ontwikkelcapaciteit nodig hadden ontstond het idee deze oplossing in een apart bedrijf als een service aan te bieden. DevRent was geboren en is inmiddels een groot succes.

 

DevRent blijkt vooral een goede oplossing voor kleine- en middelgrote softwarebedrijven die snel moeten schakelen, bepaalde risico’s niet kunnen

(of willen) nemen of simpelweg willen groeien. Onze missie is zoveel mogelijk van

diebedrijven een oplossingen te bieden voor de problemen die wij zelf ooit ook

ondervonden. Wij weten uit eigen ervaring hoe lastig het kan zijn om de juiste

developers te vinden. Dat nemen wij u dus ook graag uit handen.


DevRent heeft locaties met developers in Kiev (Oekraïne) en Chisinau (Moldavië). Deze locaties zijn opgezet vanwege de overvloed aan hoog gekwalificeerde IT-professionals in deze landen die vrijwel allemaal universitair zijn opgeleid in de richting computer science. Tevens hebben wij gekeken naar de werkcultuur in deze landen. De developers uit deze landen hanteren namelijk dezelfde normen en waarden als wij in het westen van Europa gewend zijn. Ervaring heeft geleerd dat developers uit deze landen een fijnere samenwerking bieden dan offshore developers uit verder gelegen landen. Andere voordelen zijn een kleiner tijdsverschil en de beheersing van de Engelse taal.

 

Communication is key! Snelle, duidelijke en regelmatige communicatie leidt tot het optimale resultaat. Daarom is het belangrijk dat onze developers goed Engels spreken.

 

Meer informatie of een van onze vertegenwoordigers op bezoek? Neem dan vrijblijvend contact op.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BESPAAR 60% OP JE ONTWIKKELKOSTEN

Wij werken met één vast tarief dat wij helder en duidelijk naar buiten communiceren. U weet direct waar u aan toe bent en kunt uw eigen besparing eenvoudig berekenen.

Vast tarief

Vast tarief

Uw besparing kan oplopen tot wel 60% in vergelijking met een freelancer in Nederland. Wij bieden u immers de flexibiliteit en voordelen van een freelancer tegen een nog goedkoper tarief dan een vaste werknemer

Bespaar kosten tot 60%

Bespaar
tot 60%

U huurt geen freelancers in via DEVRENT. Wij kennen al onze programmeurs goed en weten exact wie, en met welke capaciteiten, we aan u aanbieden. Om deze reden garanderen wij kwaliteit.

Geen freelancers

Geen
freelancers

Wij geloven in tevreden klanten en om die reden houden wij onze contracten flexibel en kortlopend. Vanaf 80 uur kunt u al een programmeur huren via DEVRENT en zit u dus nooit langer dan twee weken ergens aan vast.

Flexibele contracten

Flexibel contract
Vanaf 80 uur

Wij concentreren ons op de Benelux, Duitsland, Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Maar DEVRENT kan vanwege haar flexibiliteit programmeurs leveren voor elk land ter wereld.

Over de hele wereld beschikbaar

Over de hele wereld beschikbaar

Wij hanteren een zeer strikt veiligheidsbeleid en al onze teamleden tekenen bij in diensttreden een NDA overeenkomst voor alle projecten waar zij aan komen te werken.

Gegevens blijven beschermd

Gegevens blijven beschermd