Onze Developers


De developers die u via DevRent inhuurt hebben in alle gevallen voor ons eigen softwarebedrijf gewerkt. Dat is ook de reden dat wij instaan voor de kwaliteit van het geleverde werk, we kennen de nearshore developers die we aan u ‘verhuren’ immers al goed. Deze manier van werken zorgt voor kwalitatief goed opgeleverd werk, maar zorgt er ook voor dat wij zeer snel kunnen schakelen als u op zoek bent naar (extra) ontwikkelcapaciteit. Wij zoeken de beste match uit ons eigen team en zetten deze direct voor u aan het werk. Vanzelfsprekend zijn al onze software developers bekend met ontwikkelmethodieken als SCRUM en AGILE.

 

Bij de selectie van developers kijken wij verder dan uitsluitend iemand zijn opleiding. Wij selecteren enkel gemotiveerde programmeurs die letterlijk van hun hobby hun werk hebben gemaakt en vrijwel uitsluitend bezig zijn met programmeren. Wij geven hen op onze beurt weer de kans om voor meerdere bedrijven te werken bij één werkgever. Iets dat veel van hen erg aanspreekt en wat zorgt voor nóg meer motivatie en kennis.

 

Zoals u wellicht weet is het vinden van een developer die 100% met de opdracht matcht vrijwel onmogelijk in onze branche. Wij doen uiteraard ons uiterste best om de beste match op uw opdracht te zetten. Een voordeel van DevRent is dat al onze programmeurs in één ruimte zitten op onze kantoren in Oekraïne en Moldavië. De onvolmaakte match wordt dus aangevuld door een van de tientallen andere programmeurs. Los van de autodidacte eigenschappen van programmeurs hebben zij altijd de kennis en ervaring van hun collega’s om zich heen. U huurt dus één of meerdere developers, maar krijgt de kennis van het gehele team.

BewarenBewaren

Devrent WORDPRESS Developers

WORDPRESS
DEVELOPERS

Devrent JAVA Developers

JAVA
DEVELOPERS

Devrent SQL Developers

SQL
DEVELOPERS

Devrent API Developers

API
DEVELOPERS

Devrent FRONT-END Developers

HTML
DEVELOPERS

Angular Developers

Angular
DEVELOPERS

jQuery Developers

jQuery
DEVELOPERS

Drupal Developers

Drupal
DEVELOPERS

React.js Developers

React.js
DEVELOPERS

Node.js Developers

Node.js
DEVELOPERS

Socket.io Developers

Socket.io
DEVELOPERS

Vue.js Developers

Vue.js
DEVELOPERS

RESTful Developers

RESTful
DEVELOPERS

CodeIgniter Developers

CodeIgniter
DEVELOPERS

Django Developers

Django
DEVELOPERS

Flask Developers

Flask
DEVELOPERS

Laravel Developers

Laravel
DEVELOPERS

Quality Assurance

Quality
Assurance