Hoe werkt het?

Wij zijn geen traditioneel outsource-bedrijf. Wij gaan niet direct op zoek naar een nieuwe developer voor onze klanten, maar zoeken eerst de beste match uit ons eigen team. Mocht deze match niet aanwezig zijn in ons team gaan wij pas op zoek naar een nieuwe developer die we eerst leren kennen zodat de kwaliteit altijd gewaarborgd is voor u als klant. Indien nodig leiden wij deze nearshore developer op. Door deze werkmethode staan wij garant voor de kwaliteit van het geleverde werk. Wij kennen onze programmeurs immers goed en hebben zelf ruimschootse ervaring met het ontwikkelen van (maatwerk)software.

Onze manier van werken neemt u een hoop tijd en zorgen uit handen. U hoeft immers geen sollicitaties te houden en u loopt geen financieel risico. Tegen zeer scherpe uurtarieven zorgen wij dat uw werkzaamheden op korte termijn worden opgepakt door ervaren developers die wij, als softwareontwikkelaar, al kennen. Indien gewenst nemen wij zelfs het management uit handen door de inzet van een teamlead. U krijgt gewoon een factuur vanuit ons Nederlandse bedrijf en bespaart tegelijkertijd een hoop geld op uw ontwikkelkosten. U kunt zich weer richten op de core-business van uw bedrijf, terwijl wij uw ICT uit handen nemen of uw ICT voorzien van een flexibele schil.

Vind je ideale developer

1.Vertel de gewenste skills

Wij hebben in de loop der jaren een groot team softwareontwikkelaars opgebouwd die dagelijks aan onze eigen projecten of voor verschillende opdrachtgevers aan het werk zijn. Door deze werkwijze kunnen wij snel schakelen en u voorzien van een developer met de juiste skills.

Huur je ideale developer

2.Wij zoeken een match

Wij gaan direct in ons eigen team op zoek naar de beste match. Het voordeel is dat wij alle programmeurs al goed kennen en dat u op deze manier zeker bent van een gekwalificeerde extra kracht.

Met Devrent

  • Geen vaste contracten of andere werkgeversrisico's
  • Een besparing op uw ontwikkelkosten oplopend tot 60%
  • De kennis van ruim 60 ervaren developers
  • Rechtstreekse communicatie met de programmeur(s)
  • Geen kosten voor een werkplek, personeelsadministratie en werkgeversverzekeringen
  • Werkt u uitsluitend met ervaren developers, geselecteerd door developers
Maak je project af

3.Werk samen aan uw project

De programmeur(s) in kwestie werken uitsluitend voor u tijdens de vooraf afgesproken periode. U kunt rechtstreeks met ze schakelen via het zakelijke communicatieplatform Slack of u communiceert met ons Nederlandse kantoor.

Betaal en bespaar

4.Nederlandse factuur

Geen gedoe, u krijgt gewoon een Nederlandse factuur en DevRent zorgt voor alle randzaken zoals belasting en premies.